Welkom in het gastenboek

Leuk om uw berichtje te lezen! Denk eraan dat dit een openbare site is en het niet verplicht is om uw e-mail adres in te vullen! Dit om misbruik te voorkomen. Ik kan de e-mail adressen niet verwijderen. Mocht U een persoonlijk bericht willen mailen doe dit dan via het contact formulier.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Jan de Wit, 22. sep, 2013
Hallo Brigitte en René. Wat een leuk gesprek heb ik met jullie gehad. We wachten met spanning op wat er komen gaat! We verheugen ons nu al op een kitten van een van jullie poezen. Groet, Jan en Ans
E-mail:
Geschreven door Angelique van Brouwershaven, 12. jul, 2013
Hoi Brigitte,
Het heeft even geduurd maar hier een berichtje van Snoes (Ivy) die ik opgehaald heb op 19-1-2013.
Snoes is twee handen op een buik met zoey mijn hond, maar toch ook graag op zichzelf.
Ze is voor de rest een schatje en genieten nog elke dag van haar.
Gr. Angelique
E-mail:
Geschreven door Brigitte, 21. jun, 2013
Wat een mooie foto Wilma! Ze ziet er goed uit. Sorry voor de late reactie.....
E-mail:
Geschreven door Wilma, 9. jun, 2013
Zomaar een mooi plaatje van onze Pip! Ze is nu bijna 1 jaar, ze wordt nog steeds mooier en mooier en ze blijft een schat van een beest, genieten...!
Geschreven door Antje en Gerrit, 3. jun, 2013
Bedankt voor je reactie, fijn om te weten dat we bij jullie een poesje konden reserveren. het duurt dan nog wel even maar toch.....! Veel succes met de poezen en tot het najaar.
E-mail:
Geschreven door Minoucha, 8. apr, 2013
Eindelijk een Ragdoll site waar je goed geïnformeerd wordt! Wat een prachtige katten hebben jullie. Wij voeren ook al jaren Almo en het is, voor ons, het beste voer wat er is. Nooit geen problemen met ontlasting, het stinkt niet en de katten doen het er supergoed op. Ik wacht met spanning op een nestje en zal zeker bij jullie een kitten kopen.
E-mail:
Geschreven door Peter en Diny Schmeitz, 9. mrt, 2013
Beste Brigitta en Rene, we hebbben jammergenoeg 26 februari onze Ragdol poes Dusty moeten laten inslapen, dus enorm stil in huis, we houden jullie site in de gaten hoor, over een paar maandjes als we van het verlies bijgekomen zijn hopen we 2 poesjes in huis te hebben
E-mail:
Geschreven door monique, 12. jan, 2013
Leuk geworden Brigitte en Rene.
Nog even en dan zijn jullie kittens weer uitgevlogen.
Op naar de nestjes van jullie Joep :-)
E-mail:
Geschreven door Brigitte, 10. jan, 2013
Hallo Wilma. Super dat het zo goed gaat met Pip. Nog bedankt voor de foto's. Ik ga even bekijken welke ik op de website zal zetten en binnenkort zul je haar dus hier kunnen bewonderen!

Hallo Peter en Diny.
Bedankt voor jullie bericht. Wat een prachtige leeftijd heeft jullie ragdoll! Ik hoop dat je nog lang plezier van haar mag hebben.
E-mail:
Geschreven door Peter en Diny Svhmeitz, 7. jan, 2013
Mooie site, we zijn echte Ragdoll liefhebbers, we hebben jammergenoeg onze kater na 14 jaar en 3 maanden moeten laten inslapen, zijn halfzus wordt op 7 mei 15 jaar, het zijn onze grootste vrienden,superkroelkonten tot het laatste moment, wij hebben
E-mail:
Geschreven door Wilma, 4. jan, 2013
Hoi Brigitte, Je nieuwe site ziet er leuk en fris uit. Ook weer heel veel (nuttige!) informatie en natuurlijk prachtige foto's. Sinds oktober 2012 woont Pip van de Nobelpoort bij ons en daar hebben we nog geen seconde spijt van! Wat een lief en sociaal en speels beestje, echt genieten! Heel erg bedankt hiervoor!
Groetjes, Wilma
Geschreven door maria, 4. jan, 2013
heel leuk om te zien en ook een hele mooie raskat
E-mail:
Geschreven door Dorothée Harent, 3. jan, 2013
Wat een leuke site! Ik heb er al veel aan gehad, leuke en goede informatie!
E-mail: