Welkom in het gastenboek

Leuk om uw berichtje te lezen! Denk eraan dat dit een openbare site is en het niet verplicht is om uw e-mail adres in te vullen! Dit om misbruik te voorkomen. Ik kan de e-mail adressen niet verwijderen. Mocht U een persoonlijk bericht willen mailen doe dit dan via het contact formulier.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Anja en Kees, 3. mrt, 2015
Hallo Brigitte.
Wat een leuk gesprek hebben we gehad! Wij hopen, met jou, dat Pebbles inderdaad zwanger is. Spannend om af te wachten. We hebben er nog even over nagedacht maar wij hebben niet echt een voorkeur voor een poesje/katertje en de kleur doet er ook niet zoveel toe. We willen gewoon een lieverd om voor te zorgen en te vertroetelen. Nu maar hopen dat er meer als 2 kittens zijn en anders wachten we op het volgende nestje. We hebben geen haast.
Groet, Anja en Kees
Geschreven door Peter en Diny, 26. aug, 2014
Hoi Brigitte en Rene, onze Jazzy en Joyda gaan hartikke goed, de ladies zijn beide net even over de 3 kg 6 maanden oud, geheel als gepland, het zijn schatten, we zijn zo dankbaar dat jullie ze ze goed hebben opgeleid hihi liefs Peter en Diny
E-mail:
Geschreven door Dorothée Harent-Holterhues, 22. aug, 2014
Sinds een weekje hebben we een tweede kitten van Cattery van de Nobelpoort. Kregen we 1,5 jaar geleden Indy een blue bicolour poes, nu een blue tabby mink kater Loubus genaamd. Ook deze keer zijn we weer verrast door het enorme enthousiasme, liefde en kennis van dit ras wat steeds weer door Brigitte met ons werd gedeeld. We werden veelvuldig op de hoogte gehouden van het wel en wee van onze Loubus en ook op de site waren zeer regelmatig foto's en nieuwsberichten te lezen. Al met al een cattery om trots op te zijn. Ik beveel deze cattery dan ook van harte aan.

Brigitte en René bedankt voor jullie goede zorgen. We zijn heel blij met onze Loubus!
E-mail:
Geschreven door Peter en Diny Schmeitz, 4. mei, 2014
vandaag na lang wachten onze Jazzy en Joyda opgehaald, wat zijn jullie lief voor ze geweest, onwijs bedankt voor alles, we zien jullie graag heel binnenkort op ons stekkie in Zeeland weer
E-mail:
Geschreven door Dorothée, 2. mei, 2014
Wat een prachtige kittens van Sushi zeg! Ze kijken al zo pittig uit hun ogen. Ontzettend leuk om te zien!
E-mail:
Geschreven door René Ramona en Kane , 3. apr, 2014
Wat een leuk filmpje van onze Jinx.
Kunnen niet wachten tot we hem op mogen halen. Kijk regelmatig op de site en lees met plezier de updates en de foto's en filmpjes zijn echt super!
Kane kan ook al Jinx zeggen(jinxiejjjj zegt hij) maar hij zegt ook regelmatig sls ik vraag hoe onze kat heet:Miaaauww.
Nog 6 weekjes wachten.
Geschreven door Wilma, 22. mrt, 2014
Fijn dat Jinx ook gereserveerd is, z'n toekomstige baasjes boffen maar, wat een beauty! Trouwens... z'n zusjes zijn net zo beautyfull! Hopelijk krijgen we nog veel meer mooie foto's te zien op je site!
Groetjes,
Wilma
Geschreven door Peter en Diny Schmeitz, 6. mrt, 2014
Hoi Brigitte en Rene, wat een leuke verhaaltjes uit de kraamkamer, we genieten er zo van en leven naar het moment toe dat we twee van die schatjes mee kunnen nemen, geniet er maar van hoor, we zijn jaloers, liefs van Diny en Peter
E-mail:
Geschreven door Margret, 14. feb, 2014
Gefiliciteerd Brigitte en René mooi nestje!
E-mail:
Geschreven door Brigitte, 13. feb, 2014
Jullie ook Peter en Diny! Nu maar kijken welke 2 lieverds er bij jullie komen wonen.
Tot zaterdag! Liefs
E-mail:
Geschreven door Peter en Diny Schmeitz, 13. feb, 2014
we zijn blij te horen dat Pebbles kittens heeft. veel geluk
E-mail:
Geschreven door Brigitte, 13. feb, 2014
Hoi Wilma. Lief van je! Pip is ook echt een plaatje! We zijn zo blij dat we weer kittens hebben. En ook nog eens 5 stuks. Ze doen het super, zijn hele rustige, tevreden kittens. Ik weet dat je de site in de gaten houdt dus je zult snel weer foto's zien! Liefs
E-mail:
Geschreven door Wilma, 13. feb, 2014
Yes!! Eindelijk weer kittens! Brigitte: gefeliciteerd hiermee en geniet ervan! Hopelijk gaat alles goed met mams en kittens. Ik ben benieuwd naar de kleurtjes, hopelijk worden ze net zo mooi, leuk en lief als onze Pip!
E-mail:
Geschreven door Hannelore, 16. jan, 2014
Even een reactie op uw site. Heel veel leuke en mooie informatie. De pagina, van cel tot kitten vind ik zo mooi. Heel duidelijk ook. Wij hebben zelf 2 ragdolls, een blue point en en seal bicolour en zijn nu op zoek naar een mink poesje. Komen er binnenkort mink kittens bij U en zouden we dan een keer kunnen komen kennis maken? Onze voorkeur zou uitgaan naar een blue mink poesje, is er kans dat die komt? Zoja, zouden we die dan kunnen reserveren? Veel vragen! Ik hoop dat U mij een mail terug stuurt met de nodige informatie.
E-mail:
Geschreven door Margret, 14. jan, 2014
Gefeliciteerd met dit goede nieuws; een kitten-rijk nieuwjaar toegewenst!!
Groeten van mij en de boy's; Cyp en Chatan.
E-mail: