Welkom in het gastenboek

Leuk om uw berichtje te lezen! Denk eraan dat dit een openbare site is en het niet verplicht is om uw e-mail adres in te vullen! Dit om misbruik te voorkomen. Ik kan de e-mail adressen niet verwijderen. Mocht U een persoonlijk bericht willen mailen doe dit dan via het contact formulier.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
ย 
Geschreven door Marianne, Teus, Ciara en Moos, 21. jul, 2019
Hi Brigitte.
Wat geweldig dat je twee zwangere dames hebt!! Als het net zulke mooie en lieve poezen worden als onze Ciara en Moos dan krijgen de toekomstige blikopeners geweldige huisdieren! ๐Ÿ˜ Wij zijn nog steeds super blij dat we bij jou terecht zijn gekomen. Ook omdat je nu, na 4 jaar nog steeds klaar staat als ik weer eens een vraag heb ๐Ÿ˜€.
Ik houd je site in de gaten want een vriendin van mij heeft heel veel interesse in een kitten. Ze zou het liefst een poesje in blue sepia willen. Ze heeft verder geen huisdieren dus ze is stevig aan het sparen om er 2 te kunnen kopen want ik weet dat je geen kitten plaatst als het dan het enige huisdier is. Ik zit nu in het buitenland maar als ik thuis ben dan bel ik je even. Groetjes van Marianne en Teus uit een zonovergoten Italiรซ. ๐Ÿ˜˜
Geschreven door Arjan en Virginia, 11. jul, 2019
Goedenavond
Ik heb U gebeld maar kreeg geen gehoor. Nu heb ik U een mailtje gestuurd. Wij hebben interesse in 2 kittens en dan het liefst 1 katertje en 1 poesje. We zouden het leuk vinden om een blue/lilac en een seal/chocolate kitten te kopen en dan als het kan van 2 verschillende moeders. Zoals we nu begrijpen zou dit mogelijk zijn. In de mail heb ik onze thuissituatie beschreven en we hopen dat we in aanmerking komen voor 2 kittens. We zijn bij U terecht gekomen via bekenden van U die al 3 kittens bij U gekocht hebben. Ze zijn zo tevreden over het wel en wee van de cattery en ook dat ze keer op keer bij U terecht kunnen met vragen. Ook dat het super gezonde poezen zijn! Graag zouden we via mail meer informatie van U willen ontvangen. Met vriendelijke groet.
Geschreven door Jolanda en Ruud, 1. jul, 2019
Hallo Brigitte

gefeliciteerd met de zwangere aanstaande moeders. Het heeft even geduurd maar nu eindelijk gelukt. Ik ga heel hard duimen dat het juiste poesje er bij is voor ons.
Wij houden je site in de gaten,veel succes!! XX
Geschreven door Marianne, 31. mrt, 2018
Hallo Brigitte.

Fijn om even telefonisch contact te hebben gehad. Het zal nog even duren maar we zien met spanning naar de geboorte van het volgende nestje uit. Maakt niet uit dat het nog even duurt want we wachten liever met een goed gevoel af dan dat we niet echt een klik met elkaar hebben. Je hebt toch nog veel informatie gegeven waar we zelf nooit bij stil hadden gestaan, ondanks je prachtige en uitgebreide website. Complimenten daarvoor, het ziet er heel erg verzorgd uit. We houden absoluut de website in de gaten!!
Groetjes van Marianne en Sjoerd.
Geschreven door Kimberley, 20. feb, 2017
Hallo Brigitte

We hebben van de week even met elkaar gemaild en wat heb ik een hoop informatie van je gekregen. het is zeker te merken dat je met hart en ziel alles voor je beestjes over hebt. We houden de website als een havik in de gaten zodat we ons direct kunnen inschrijven op de wachtlijst. Het zal nu niet lang meer duren voor je goed nieuws kan vermelden! Nog even een paar weekjes geduld zullen we moeten hebben. Nogmaals het maakt niet uit van welke mooie moeder we een kitten kunnen adopteren. Ze zijn alle 3 geweldig!
Geschreven door Ada en Jos, 16. feb, 2016
Wij zijn hier maar klein behuisd, maar hebben het goed naar ons zin. Mijn moeder heeft naast de hond op de bank gelegen, ze lijkt wel gek.
E-mail:
Geschreven door Ada en Jos, 2. feb, 2016
Gefeliciteerd en veel succes

Hartelijke groeten van Ruby en Ventje
E-mail:
Geschreven door Brigitte, 27. okt, 2015
Dank je wel Jacqueline!
Geschreven door Jacqueline Smit, 25. okt, 2015
Wat een prachtige site heeft u!
Ik heb zelf 2 fantastische ragdolls en kwam op u site terecht omdat ik in toekomst heel graag een mink ragdoll kitten zou willen. Ik neem zeker nog contact met u op.
E-mail:
Geschreven door Ellen Ruisch, 15. okt, 2015
Wij hebben inmiddels onze tijgers Nibbels en Nozem in huis, wat een heelijke ,gewelige,mooie,ondeugende katertjes zijn het!..
Heel erg bedankt!!
E-mail:
Geschreven door Brigitte, 24. sep, 2015
Dank je wel Cindy!
Geschreven door Cindy, 24. sep, 2015
Wat een mooie site!
En erg mooie poezen en kittens
E-mail:
Geschreven door Ellen Ruisch, 5. aug, 2015
Hallo Brigitte,
ik heb je wat fotos gestuurd van ons laatste knuffel bezoek Nibbels en Nozem, we hebben weer genoten, Vooral Maxim die raakte niet uit gepraat over alle poezebeesten die tegen en op hem lagen, geweldig! tot gauw voor een volgend knuffel bezoek..groetjes Ellen
E-mail:
Geschreven door Brigitte, 25. jun, 2015
Dank je Wilma! Dit was echt een bevalling uit een boekje. Ze doen het super en groeien goed. Bibi is een fantastische mama.
E-mail:
Geschreven door Wilma, 24. jun, 2015
Gefeliciteerd Brigitte, met dit prachtige nestje van Bibi! Wat fijn dat het allemaal zo goed en vlot verlopen is, en wat is Bibi een natuurtalent als kersverse moeder!
Geniet ervan!
Groetjes, Wilma