Welkom in het gastenboek

Leuk om uw berichtje te lezen! Denk eraan dat dit een openbare site is en het niet verplicht is om uw e-mail adres in te vullen! Dit om misbruik te voorkomen. Ik kan de e-mail adressen niet verwijderen. Mocht U een persoonlijk bericht willen mailen doe dit dan via het contact formulier.

Verplaats/plaats tekstballonnetjes bij de foto met uw muis

Schrijf tekst in uw tekstballonnetje

Shape:
 
Geschreven door Marianne, 31. mrt, 2018
Hallo Brigitte.

Fijn om even telefonisch contact te hebben gehad. Het zal nog even duren maar we zien met spanning naar de geboorte van het volgende nestje uit. Maakt niet uit dat het nog even duurt want we wachten liever met een goed gevoel af dan dat we niet echt een klik met elkaar hebben. Je hebt toch nog veel informatie gegeven waar we zelf nooit bij stil hadden gestaan, ondanks je prachtige en uitgebreide website. Complimenten daarvoor, het ziet er heel erg verzorgd uit. We houden absoluut de website in de gaten!!
Groetjes van Marianne en Sjoerd.
Geschreven door Kimberley, 20. feb, 2017
Hallo Brigitte

We hebben van de week even met elkaar gemaild en wat heb ik een hoop informatie van je gekregen. het is zeker te merken dat je met hart en ziel alles voor je beestjes over hebt. We houden de website als een havik in de gaten zodat we ons direct kunnen inschrijven op de wachtlijst. Het zal nu niet lang meer duren voor je goed nieuws kan vermelden! Nog even een paar weekjes geduld zullen we moeten hebben. Nogmaals het maakt niet uit van welke mooie moeder we een kitten kunnen adopteren. Ze zijn alle 3 geweldig!
Geschreven door Ada en Jos, 16. feb, 2016
Wij zijn hier maar klein behuisd, maar hebben het goed naar ons zin. Mijn moeder heeft naast de hond op de bank gelegen, ze lijkt wel gek.
E-mail:
Geschreven door Ada en Jos, 2. feb, 2016
Gefeliciteerd en veel succes

Hartelijke groeten van Ruby en Ventje
E-mail:
Geschreven door Brigitte, 27. okt, 2015
Dank je wel Jacqueline!
Geschreven door Jacqueline Smit, 25. okt, 2015
Wat een prachtige site heeft u!
Ik heb zelf 2 fantastische ragdolls en kwam op u site terecht omdat ik in toekomst heel graag een mink ragdoll kitten zou willen. Ik neem zeker nog contact met u op.
E-mail:
Geschreven door Ellen Ruisch, 15. okt, 2015
Wij hebben inmiddels onze tijgers Nibbels en Nozem in huis, wat een heelijke ,gewelige,mooie,ondeugende katertjes zijn het!..
Heel erg bedankt!!
E-mail:
Geschreven door Brigitte, 24. sep, 2015
Dank je wel Cindy!
Geschreven door Cindy, 24. sep, 2015
Wat een mooie site!
En erg mooie poezen en kittens
E-mail:
Geschreven door Ellen Ruisch, 5. aug, 2015
Hallo Brigitte,
ik heb je wat fotos gestuurd van ons laatste knuffel bezoek Nibbels en Nozem, we hebben weer genoten, Vooral Maxim die raakte niet uit gepraat over alle poezebeesten die tegen en op hem lagen, geweldig! tot gauw voor een volgend knuffel bezoek..groetjes Ellen
E-mail:
Geschreven door Brigitte, 25. jun, 2015
Dank je Wilma! Dit was echt een bevalling uit een boekje. Ze doen het super en groeien goed. Bibi is een fantastische mama.
E-mail:
Geschreven door Wilma, 24. jun, 2015
Gefeliciteerd Brigitte, met dit prachtige nestje van Bibi! Wat fijn dat het allemaal zo goed en vlot verlopen is, en wat is Bibi een natuurtalent als kersverse moeder!
Geniet ervan!
Groetjes, Wilma
Geschreven door Anja en Kees, 3. mrt, 2015
Hallo Brigitte.
Wat een leuk gesprek hebben we gehad! Wij hopen, met jou, dat Pebbles inderdaad zwanger is. Spannend om af te wachten. We hebben er nog even over nagedacht maar wij hebben niet echt een voorkeur voor een poesje/katertje en de kleur doet er ook niet zoveel toe. We willen gewoon een lieverd om voor te zorgen en te vertroetelen. Nu maar hopen dat er meer als 2 kittens zijn en anders wachten we op het volgende nestje. We hebben geen haast.
Groet, Anja en Kees
Geschreven door Peter en Diny, 26. aug, 2014
Hoi Brigitte en Rene, onze Jazzy en Joyda gaan hartikke goed, de ladies zijn beide net even over de 3 kg 6 maanden oud, geheel als gepland, het zijn schatten, we zijn zo dankbaar dat jullie ze ze goed hebben opgeleid hihi liefs Peter en Diny
E-mail:
Geschreven door Dorothée Harent-Holterhues, 22. aug, 2014
Sinds een weekje hebben we een tweede kitten van Cattery van de Nobelpoort. Kregen we 1,5 jaar geleden Indy een blue bicolour poes, nu een blue tabby mink kater Loubus genaamd. Ook deze keer zijn we weer verrast door het enorme enthousiasme, liefde en kennis van dit ras wat steeds weer door Brigitte met ons werd gedeeld. We werden veelvuldig op de hoogte gehouden van het wel en wee van onze Loubus en ook op de site waren zeer regelmatig foto's en nieuwsberichten te lezen. Al met al een cattery om trots op te zijn. Ik beveel deze cattery dan ook van harte aan.

Brigitte en René bedankt voor jullie goede zorgen. We zijn heel blij met onze Loubus!
E-mail: